Jump to content
The Official Site of the Edmonton Oilers

Search the Community

Showing results for tags 'video not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Message Board Information/Announcemeents
  • OILERS DISCUSSION
    • Oilers Discussion
    • Oilers Prospects
    • Proposals & Armchair GM'ing
  • HOCKEY DISCUSSION
    • Around The NHL
    • International & Junior Hockey
    • All Fantasy Leagues
  • EVERYTHING ELSE
    • Off Topic Forum
    • Other Sports
    • Media/Creative Forum
  • SUPPORT AND FEEDBACK
    • Forum Updates & FAQ's
    • Comments/Suggestions & Help

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Gender


Interests


Pets


Current Fav Player


All-Time Fav Player


Season Ticket Holder

Found 1 result

  1. Creature Of Habit

    Video not working

    Sorry if this has been asked and/or solved but I did a search and could not find anything relevant to my issue. When I try to watch videos on the Oilers app or Facebook app, the opening ad always works fine - but the main video never seems to play for me. It actually never even loads. The timeline bar at the bottom of the video always shows 0 minutes for the duration and never actually plaus. I am using a Galaxy S7 Edge with the latest updates. Ive tried it connected to wifi as well as running it on straight data. Anyone else have this issue? Does anyone have a fix for this? Appreciate any information you can give here. Thanks!!
×